Представяне, контакти

Казвам се Драган Бачев и съм на 65 години. От София съм, България. Завършил съм богословие. Работя като служител в Богословския факултет при Софийския университет. Публикувам най-вече постинги, свързани със Св. Троица, също и други теми. Обичам предимно догматиката и историята на Църквата.  Информирам още, че илюстрациите в публикациите ги слагам аз – авторът на блога. Предлагам следните контакти: тел. 359/2/989-01-15, вътр. 20; dbachev@abv.bg.

Приятно ми е да се запознаем и вярвам, че ще бъдем добри приятели.

19 мнения за “Представяне, контакти

 1. Надявам се, че все още сте жив и здрав и поддържате сайта, имам предвид че последния коментар е от преди 3 години

  1. Благодаря за вниманието! При мен малко се коментира. Като съдя по посещенията, за седем години откакто съществувам, има някакви влизания. По-важно е, мисля, публикувания материал да се чете, пък коментарите… Може и без тях!

  1. Благодаря много. Направен е да служи като учебно пособие за студенти, но може да се чете и от други хора.

 2. Чудесен сайт! Похвалното е, че сте съхранили такива знания и познания на философията, религията и християнска религия и философия на едно място. Това дава възможност да придобива знания и познания, за да задоволи своите стремежи и желания, които да открива посоката на пътя откъдето си дошъл.

  Продължавайте да публикувате!

 3. Случайно открих блога Ви, по повод търсенето ми на публикации на Андрей Кураев и съм благодарна, че ви има и че скромно и тихо служите на своите братя и сестри на информационната „трапеза“.

  1. Благодаря много, че коментирате. И трите книги освен поотделно, се продават заедно в едно книжно тяло. Ако Ви интересува и сте от София, проверете в книжарницата на храм „Св. Неделя“.

 4. Здравейте г-н Башев и благодаря за споделеното! Написаното от Бисер Божков – СЕКТАНТСТВОТО, СЕКТИТЕ И ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА * е много полезно за мен. В продълженията редът е I, III, IV и т.н. Не откривам II. Може би е така?

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s